Известие

Collapse
No announcement yet.

не може да вдигне 200 алфа 156 1.8 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе, както е тръгнала темата аз да попитам: Нормално ли е за 2.0ТС с чип, генерация и филтър да спира да ускорява на 240 по километраж?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
      Ами тяна бензин не може да ги вдигне толкова, и за това ги вдига на газ. ШЕГУВАМ се.
      А сега в някой случаи обикновеното газово може да е по добре от инжекциона. Инжекциата е ограничена в дебита от дюзите (ама е по икономична) а обикновената ако и отвиеш леко врътката да не гърми и още четрърт оборот за ряз и то на високите обороти може да се храни по добре и от бензина, което е често срещано при карбураторните двигатели с отвита газ вървят повече от колкото на бензин
      Колега на бензин напражи 230 и се хванах за главата,верно мн зор и дадох и после изби водно съединение но ги лепна...
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Абе, както е тръгнала темата аз да попитам: Нормално ли е за 2.0ТС с чип, генерация и филтър да спира да ускорява на 240 по километраж?
        Ем радвай се мойта с чип-а не съм я пробвал колко дига, ама без него 216 и спираше , ама знам как ми върви колата и хич не ми дреми , че не можела да дигни 240 защото да тръгна да изпреварвам зад някой друг който изпреварва постояно връщам газта за да не се набия в тях , само зад 1 ягуар 200 коня не ми се наложи да го направя
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Щом си мерим пишките Аз съм вдигал 7000 оборота на 5-та 240 по километраж гоних се с един моторист 10км по магистралата по равното стигаше до към 230 по нагорнищата умаляваше до 220 и моториста ме настигаше по надолнищата развърташе А моториста след 220 изостана.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Колега спокоино 195 са си 195 моита стига 200 и залепва до там неще повече
            Пък и магистралите ни не са за такива скорости!!!!
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Щом си мерим пишките Аз съм вдигал 7000 оборота на 5-та 240 по километраж гоних се с един моторист 10км по магистралата по равното стигаше до към 230 по нагорнищата умаляваше до 220 и моториста ме настигаше по надолнищата развърташе А моториста след 220 изостана.
              Еми и така от Аватара ти като гледам твойта не е с 17ски галоши, иначе някой път ако се засечем някъде ще се радвам да ударим един летящ от 30 , иначе ти казвам след чипа не съм я пробвал колко ще хване това беше преди чипа
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Мхм... и после защо раждали моторетките. Карайте си колите и не се занимавайте с такива скорости!
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Мхм... и после защо раждали моторетките. Карайте си колите и не се занимавайте с такива скорости!
                  И аз съм на това мнение, наказвайте по светофарите ако някой ви се пъне, правете си гонките, ама тези скорости наистина не са за тези коли и тези пътища...
                  156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Колегите, дето се опитват да изключат прекъсвача на 5-а скорост по магистралата с ТС мотор, явно не са чели в архивите темата на колегата с червената 145-ца, дето направи такъв експеримент... ако я бяха чели и бяха видели снимките от остатъците от мотора, нямаше да правят такива изпълнения...
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                      Колегите, дето се опитват да изключат прекъсвача на 5-а скорост по магистралата с ТС мотор, явно не са чели в архивите темата на колегата с червената 145-ца, дето направи такъв експеримент... ако я бяха чели и бяха видели снимките от остатъците от мотора, нямаше да правят такива изпълнения...
                      Повярвай ми чел съм и съм видял и неми е попречило.Тва не означава че сега не карам с акъл.Сега макс 160 и то мн рядко.
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Тоя ще да е бил с някой чопър или кросарка.
                        Да те пипна с гиксера, малиии... след 290 почва леко да се замисля.

Comment

С чопър или ендуро , щото със чист крос е невъзможно и аз се учудих , че с такава лекота си го минал. Щото ако е бил с някоя 6---тка или 1000-ка ...
                          Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                          Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Бе моята си роди днес с 0 км/ч ,не ша да е от скоростта, да я таковам у моторетката...
                            156 2.0ts selespeed

Comment

Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщение
                              С чопър или ендуро , щото със чист крос е невъзможно и аз се учудих , че с такава лекота си го минал. Щото ако е бил с някоя 6---тка или 1000-ка ...
                              Беше с някакъв пистов мотор и не го минах изобщо лесно
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от mitko_k01 Покажи съобщение
                                Бе моята си роди днес с 0 км/ч ,не ша да е от скоростта, да я таковам у моторетката...
                                Колега честито, момченце, момиченце? Как го кръстихте, Биела, Бутало..?
                                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
                                X